Nu skal smørrebrødet moderniseres - og hæves til ære og værdighed igen i ny restaurant

SÆBY: Det er otte måneder siden den Sæbyfødte kok, Jakob Soplum sagde farvel til virket som køkkenchef fra Ruths Hotel i Skagen for at udleve drømmen om at skabe et fristed for moderne smørrebrød i Odense.

Og nu får drømmen liv i det centrale Odense i Kongensgade tæt ved Banegården.

Jakob Spolum overtager sammen med kæresten sommerlier Michelle Bøgelund Hemme de lokaler, som har huset restaurant Mmoks.

Her får den nye restaurant H O S til huse og her vil parret servere moderne smørrebrød af gode danske og fynske råvarer. Fredag og lørdag aften vil der også være mulighed for at bestille a la carte med masser af snacks og parrets favoritretter.

- Vi åbner Restaurant H O S med fokus på bæredygtighed og økologi og ikke mindst for at værne om den danske madkultur, og højne smørrebrødsniveauet i Danmark, skriver Jakob Spolum i sit Facebook-opslag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...