SÆBY: Knæk Cancer indsamlingen i Sæby tegner til at slå alle rekorder i år.

TV2 har hvert år i uge 43 stor fokus på cancer og ugen kulminerer med det store Knæk Cancer show lørdag den 27. oktober.

Samme lørdag holder Sæby - for andet år - et stort arrangement og i ugen op til, bliver der hver dag bortauktioneret gaver på facebook: Sæby knækker cancer. Alt sammen med det formål at samle flest muligt penge sammen til bekæmpelse af kræft.

Initiativtagerne til Sæby-indsamlingen Rene Nielsen og Lars K. Nielsen fortæller, at de for længst har solgt alle 50 cykler til firmaer, foreninger og familier. Hver cykel skal holdes i gang fra klokken 8-18 af hold på maksimum fem personer. De, der for første gang skal prøve kræfter med en indendørs cykel får sikkert mest glæde af de ni instruktører, der på skift skal guide deltagerne til så mange trin i pedalen som muligt i ti timer.

DJ James og Lindberg Lyd & Lys stiller op med deres nyeste udstyr, så alle i Fritidscentrets hal A får musikalsk ledsagelse og et lysshow at se. Hvis DJ James inspireres til at give fuld skrue på lyden, så taget løfter sig, gør det ikke så meget, da centeret står over en større renovering af tagkonstruktionen.

Alle byens forretningsdrivende søde til at støtte det gode formål. Der er doneret mange gaver, der er klar til auktionerne. Og der bliver fremstillet flotte T-shirts hos Sportigan, der sælges fra uge 41.

Lørdag aften er alle deltagere inviteret til afslutningsfest med mad fra fritidscenteret køkken og underholdning med Balloon, der spiller danske numre af bl.a. Kim Larsen, Bamses Venner, Shubidua, John Mogensen.

Når ikke Ballon spiller, tager DJ James over. De der ikke fik plads på et cykelhold kan også deltage i aftenens festligheder. dér er entre, og der blive udtrukket mange præmier.

Sidste år indbragte auktionerne på Facebook 106.000 kroner, kun overgået af Aalborg i hele Nordjylland. Og kl. 23 den 27. oktober offentliggøres dagens høst i TV2 Knæk Cancer show.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...