Onsdagens koncert med Prinsens Musikkorps var kun en forsmag på Sæby Handelsstandsforening tilbud om livemusik på torvet.

Til den kommende weekend bliver der fredag den 7. august holdt Open Summer Night med oplevelser for hel familien med masser af hygge og gode tilbud i butikkerne frem til klokken 21.00.

Anne Møller lægger ud fra klokken 15.00 til 18.00. Frederikshavnerpigen er en herlig og dygtig sangerinde, som spiller fantastisk på guitar. Hun blander ny og gammel pop, dansk og udenlandsk, så der er noget for enhver smag. Kom og syng med!

Herefter tager Henrik Mølbjerg over frem til klokken 21,00. Efter godt 25 års pause som skabende kunstner er proppen røget af sangskriver-flasken hos Henrik Mølbjerg. 2020 byder på både comeback og genreskifte. Han har udgivet tre singler i maj måned. Forude venter albummet ”Butterfies”, spækket med tidløse popsange.

Som ekstra krydderi, marcherer Sæbygarden og spiller små koncerter rundt om i byen mellem klokken 17.00 og 19.00

Lørdag den 8. august kl. 11.30-14.30 underholder Dennis Nielsen.

Dennis er kendt fra diverse scener rundt i det danske land, hvor der altid skabes en god og festlig stemning. Intet er for stort eller småt, når der skal spilles op til fest.

Der bliver fortolket alt fra Bob Dylan, Kim Larsen, U2 til Allan Olsen, Elvis, Red Hot Chili Peppers, Bon Jovi og Rolling Stones samt mange flere. Der er kort sagt noget til alle og det meste kan der synges med på.

Dennis er altid klar på fest og ballade og fællessang. Ved siden af sin solokarriere, er han kendt for sin del af den akustiske trio Double:D, der er at finde rundt om på de danske scener. De drager senere på året til både Sverige og Norge for at spille deres Akustiske Rock.

Butikkerne har åbent lørdag den 8. august til klokken 15.00 og søndag den 9. august mellem kl. 11.00 og 15.00

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...