Næste års 1. divisionsspillere måtte indkassere sæsonens andet nederlag

SÆBY: Sæby HK’s oprykkerkvinder måtte indkassere sæsonens andet nederlag i sæsonens andensidste turneringskamp mod Holstebro HH 90 med 28 – 31 hjemme i Sæby Fritidscenter søndag eftermiddag.

Nederlaget har dog ingen betydning, da holdet allerede sidste weekend sikrede sig oprykningen til 1. division.

Spillerne og trænere har således gjort deres del af arbejdet for at få oprykningen i hus.

Den sportslige succes har forplantet sig til Sæby HK’s øvrige hold.

- Foreløbig er der fem seniorhold der har rykket en række op og vi har flere ungdomshold på såvel pige- som drengesiden, der har klaret sig rigtigt god i år siger klubbens formand Vagn Frimer Jensen.

Klubben har en stab af gode trænere som forstår at skabe den rette stemning på holdene, hvilket er en stor årsag til at man har sikret sig tilgang af 40 nye ungdomsspillere.

- Også på seniorholdene har vi gennem et godt socialt fællesskab kunnet registre en fin tilgang, siger formanden.

Førsteholds truppens trænere og holdledere fortsætter, men der bliver måske behov for at forstærke truppen på et par enkelte pladser siger Vagn Frimer Jensen.

Nu mangler de næste kampe uden for banen med at få sikret et økonomiske grundlag for at have et hold med i landets næst bedste række.

- Med tre kampe på Sjælland må vi forvente at skulle doble op omkring transport ligesom de øvrige hold også skal rejse længere.

- Vi regner med at skulle udvide vores samlede budget med 300.000 kroner, penge vi ikke har i dag, men håber at kunne finde støtte hos det lokale erhvervsliv samt ved pengeindbringende arrangementer siger formanden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...