Håber at overrumple sønderjyderne og tage stikket hjem ligesom de gjorde mod IF Stjernen

SÆBY: Lørdag 12. oktober kl. 15 kommer topholdet SønderjyskE til Sæby Spektrum for at møde Sæby HKs 1. divisionsdamer i et brag af en kamp.

Og de bliver modtaget af et Sæbyhold, der har styr på motivationen og sejrsviljen.

Godstoget kørte i weekenden for fuld damp og vandt fortjent, men meget overraskende over IF Stjernen i et rent eventyr om point i H.C. Andersens by Odense.

- Det blev præcis lige så spændende som forventet. IF Stjernen har gjort det flot, men tabt knebent i deres kampe indtil videre.

- Vi fik en flyvende start, som blev skabt på sæsonens bedste forsvarsindsats, siger Sæby HKs træner, Morten Arvidsson. Kontrafasen blev den afgørende faktor, hvor Sæby HK var skarpest.

Holdet viste stor moral og det var tydeligt at viljen til at vinde kampen var stor. Alle fortjener stor ros, men et par forløsende mål af Mathilde Bidstrup Nielsen, som ellers havde været på bænken hele 1. halvleg, var store mentalt afgørende mål i slutfasen.

Malene Mølholt skal i særdeleshed også nævnes for sit modige forsvarsspil, som et gav et ekstra krydderi på kampen og for Sæby HK.

Som nævnt tørner Godstoget på lørdag ud på hjemmebane mod SønderjyskE,

Begge hold er kommet godt fra start, men i sidste runde snublede SønderjyskE mod DHG på hjemmebanen og fik et meget uventet nederlag til de tempofyldte piger fra Odense.

Spilmæssigt ser det fornuftigt ud for SønderjyskE, men de har ikke været så dominerende som forventet.

Og i Sæby vokser selvtilliden, især når man som total underdog, slår de hold, der har planer om at være med i toppen af 1. Division.

Håbet er, at mange tager turen ned i Sæby Spektrum og støtter ’Godstoget’ i forsøget på at overrumple SønderjyskE og skabe endnu en sensation.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...