SYNSHAL: Rene Otkjær er startet i synshal

Rene Otkjær Kristensen er startet som leder af Sæby Bilsyn for kort tid siden, og han arbejder ihærdigt på at få den hensygnende synshal op i gear.

Han kommer fra en lignende stilling i Ulsted, hvor han har drevet synshal i en årrække.

Otkjær Kristensen vil sætte sikkerhed og kvalitet i højsædet, når bilerne skal gennemgås for fejl og mangler. Med sin lange erfaring med biler ved han, hvad der skal kontrolleres, men han vil også gerne vejlede kunderne om sine konklusioner, så de føler, at de får en fair behandling.

- Jeg kan selvfølgelig ikke syne biler efter andre regler end andre synshaller, men jeg vil gøre meget for, at kunderne føler sig velkommen. Jeg lægger vægt på, at kunderne bliver grundig informeret og tilbyder dem at være med når jeg gennemgår bilen, pointerer Rene.

Den nye leder har flere spændende markedsføringsmæssige tiltag på vej, hvor han er ude og finde samarbejdspartnere.

Der er nu åbent i 37 timer om ugen, og så er der drive-in syn, når det passer kunden. Sæby Bilsyn kan syne alle typer køretøj med en totalvægt på max. 3.500 kg.

Rene Otkjær Kristensen blev udlært som lastvognsmekaniker i 1994 hos Stiholt.

- Arbejdet i synshaller tiltrækker mig meget, da jeg her får muligheden for at arbejde selvstændigt og komme i direkte kontakt med kunderne. Og jeg glæder mig over at flere af de gamle kunder er fulgt med til Sæby, siger Otkjær Kristensen.

Sæby Bilsyn er beliggende på Trafikcenter Sæby Syd og ejes af Hjørring Bilsyn, der også har afdelinger i Skagen, Hirtshals, Pandrup og Store Binderup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...