NORDJYLLAND: For 11. år i træk skal Nordjyllands bedste leder findes, når Den Nordjyske Ledelsespris uddeles til november.

Her kan kolleger og ansatte i Sæby og i de øvrige nordjyske byer indstille deres leder, hvis han eller hun formår at lede, så det både giver gode resultater og motiverer medarbejderne i det daglige.

Torsdag 1. november uddeles prisen, men inden skal der en nominering i gang.

Skal prisen i år mon gå til en Sæbynit ?

De nominerede skal indstilles af sine kolleger, og det er ikke for sent at tilmelde sin egen leder endnu, da sidste frist for indstillinger først løber ud torsdag 4. oktober.

For at komme i betragtning til prisen er det en forudsætning, at den indstillede er leder i en virksomhed eller organisation i Region Nordjylland og arbejder med personaleledelse i det daglige.

Herudover lægges der vægt på, at lederen motiverer og anerkender sine medarbejdere i hverdagen og evner at skabe et godt arbejdsmiljø i afdelingen eller virksomheden.

Lederen skal desuden besidde en høj grad af troværdighed, integritet og ledelsesmæssigt mod samt opnå positive mål og resultater som et resultat af sit arbejde:

- Der er mange dygtige ledere i Nordjylland, og dem vil vi gerne sætte fokus på og anerkende for deres gode arbejde, siger Jens Otto Størup fra Lederne Himmerland, der blandt andre står bag prisen, og fortsætter:

- Så hvis man har en leder, som brænder for sit job og sine medarbejdere, så er man mere end velkommen til at indstille vedkommende til prisen.

Den Nordjyske Ledelsespris er stiftet i 2008, og bag prisen står UCN act2learn, Lederne Himmerland, Nordjyske Bank og Erhverv Norddanmark.

Sidste års vinder blev Anders Sondrup Bøegh, der er Head of Delivery hos CompanYoung A/S.

Hos Nordjyske Bank sætter bankdirektør Carl Pedersen stor pris på at være med til at sætte fokus på Nordjyllands dygtigste ledere og deres resultater.

- Vi er stolte over igen i år at være med til at hylde de dygtigste nordjyske ledere. Vi prioriterer selv ledelse og løbende uddannelse af vores ledere højt, og al erfaring viser jo, at tilfredse medarbejdere og ledere til syvende og sidst er det, der skaber det bedste fundament for vækst. Derfor synes vi, at det er helt oplagt at sætte fokus på dygtige ledere i Nordjylland og gennem prisen at værdsætte deres engagement og præstationer, siger han.

Både Anders Sondrup Bøegh og Carl Pedersen sidder i priskomitéen, der skal afgøre hvem, der skal vinde prisen i 2018.

Den Nordjyske Ledelsespris 2018 uddeles på brancheorganisationen Lederne Himmerlands konference i Musikkens Hus i Aalborg.

Prisvinderen får - udover æren - overrakt en statuette af kunstneren Thorvald Odgaard med personlig inskription samt en gavecheck til kompetenceudvikling til en værdi af 25.000 kroner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...