Arrangørerne nåede over målet på 400 i deltagerantal pr. aften. 3700 deltagere har været med på otte etaper

STRANDBY: Så er LandsbyLØBET 2019 ved vejs ende.

Mere end 3700 deltager har cyklet/løbet/gået under mål-portalen, da årets sidste etape af LandsbyLØBET 2019 fandt sted tirsdag aften i Strandby.

Det oplyser næstformand i foreningen LandsbyLØBET i Frederikshavn Kommune Catharine Jochumsen.

- Vi havde håbet på de 400 pr etape, men aldrig drømt om, at der i snit ville komme mere end 450 pr gang. Det må man da kalde et brag af en succes.

Som igangsætter af ideen om landsbyløbene kom byrådsmedlem Mette Hardam fra Venstre. Hun han en særlig kærlighed for LandsbyLØBET, da hun var den, som sad i Distriktsrådets formandsstolen, grad lever op til de kriterier som blev sat af Distriktsrådet tilbage i oktober 2016, nemlig fællesskab på tværs af kommunens landsbyer.

Da alle deltager var kommet i mål, uddelte borgmester Birgit Hansen den særlige pokal til de deltager som havde gennemført alle 8 etaper, ca. 150 stk. og der var håndtryk og hilsen til dem alle.

Årets gyser var kampen om det største skole hold, hvor Dybvad/Hørby skole vandt over sidste års vinder Privatskolen Jerup... De stod lige indtil kl. 18.30, hvor Jerup måtte se sig slået med en enkelt deltager.

- Super godt gået af begge landsbyskoler, siger Catharine Jochumsen

Blandt deltagerne i går, kunne man også finde Christina Lykke med familie. Hun havde ved årets prisuddelinger i Frederikshavn Kommune, hvor LandsbyLØBET fik sundhedsprisen, lovet, at hun nok skulle deltage i en etape.

OBS: VI BRINGER SENERE FLERE FOTOS OG TEKST FRA løbet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...