Handelsstanden bød på masser af juleaktiviteter

SÆBY: Helt efter traditionen ankom julemanden til Sæby i begyndelsen af december. Helt nøjagtig søndag den 8. december var Flagermuspladsen stedet, hvor vores gæst fra Grønland kunne sætte fødderne på den regnvåde å-bred.

En flok entusiastiske julemandsfans og Sæbygardens Nisseorkester havde trodset regnen og tog flot imod en meget velkommen gæst, der kvitterede ved at dele godter ud.

For at lokke julemanden og andet godtfolk til byen havde Sæby Handelsstandsforening allerede fredag aften under Open by Christmas tilberedt masser af dejlig julegrød som de gavmildt delte ud til alle.

Samme aften underholdt MAS-koret med en blandet buket julesange.

Om lørdagen havde pakkespillet trukket 100 deltagere, som over en god halv time skulle slå seksere for at få andel i de 200 fint indpakkede gaver, som de handlende havde sponsoreret. Pakkespillet blev introduceret sidste år og med den store interesse for at deltage bliver det sikkert til en årlig tradition.

Handelschef Gitte Rørbæk-Løcke, der var med under alle weekendens arrangementer, fortæller, at der var god tilslutning til fredagens og lørdagens aktiviteter, men desværre holdt regnen om søndagen mange fra at være med.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...