Bødkergården i Østervrå kalder til børnedyrskue og fest

ØSTERVRÅ: Sommeren er også tiden for byfester over alt i Danmark.

Dyrskuet på Bødkergården i Østervrå lørdag 25. maj fra 10-14.30, nærmer sig også en byfest. I hvert fald er der stor opbakning fra byen, når den lokale daginstitution inviterer til fest.

Rigtig mange lokale forretninger og virksomheder donerer med stor gavmildhed flotte gevinster til tombolaen.

Gymnastikforeningen bidrager med en opvisning af deres dygtige juniorhold, både de blå og grønne spejdere kommer, og så er de lokale brandmænd selvfølgelig også klar med den store røde brandbil.

Børnene på Bødkergården tager deres del af opgaverne.

Børnehaven laver en cirkusforestilling, og nogle af de ældste børn i Bødkerhuset underholder på scenen.

De største børn fra Fritidscentret hjælper med bålaktiviteter på bålpladsen, men det hele begynder et helt andet sted.

Dagens første programpunkt er netop dyrskuet, hvor børnene kan vise deres kæledyr frem i dyrskueringen, og bagefter vil dommerne spørge lidt ind til, hvad børnene ved om deres kæledægge, hvorefter der uddeles rosetter.

Det er også muligt at prøve sine handelstalenter af med køb af en stadeplads, og måske få omsat lidt af de overskydende ting fra børneværelset m.m. til gode danske kontanter.

Mange aktiviteter er afhængige af vejrguderne, så der bliver i øjeblikket sendt utallig gode ønsker i den retning om godt vejr.

Ingen skal gå sultne og trøstige rundt på den store festplads, så derfor er der et rigt udvalg af boder med pølser, fritter, pandekager m.m.

En flok hårdt arbejdende frivillige udgør kredsen af forældre i Bødkergårdens Venner, som arrangerer dagen.

De sørger også for at børnene kan blive underholdt med forskellige aktiviteter rundt om på pladsen: hoppeborg, ponyridning, hestevogn, kæmpe sæbebobler, guldgravning og meget, meget mere.

Overskuddet af dagens anstrengelser går til dyreholdet på Bødkergården. ÅB

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...