Alle generationer var af huse for at se de flotte præstationer

ØSTERVRÅ: GF77 Østervrås forårsopvisning var igen et dejligt livsbekræftende budskab om at aktiviteter og fællesskab har ingen alder.

P-pladserne var fyldt op, siddepladserne var fyldt op og gymnasterne var spændte af forventning til den årets højdepunkt - den lokale gymnastikopvisning i Østervrå.

Fanerne var højt hævede i spidsen for forenings ni hold med repræsentanter i alderen fra dem, der lige havde lært at gå og op til den ældste gruppe i seniormotion.

Formand Tom Pedersen bød velkommen, og forsikrede de mange tilskuere om, at der var udsigt til 230 stjernegymnaster, som havde glædet sigt til at vise, hvad de har brugt vintersæsonen til.

Forårsstemningen fik et ekstra lille nyk med fællessangen ”Jeg ved en lærkerede”.

- Jeg vil opfordre jer alle sammen til at rejse jer og hylde gymnasterne – både når de går på gulvet og af gulvet, sluttede formanden sin velkomst.

Det var de yngste, der lagde for, og de små smeltede igen alles hjerter med deres spontane energi, de lidt ældre imponerede med alt det, de havde fået lært og seniormotionisterne er et talstærkt hold, hvor både motion og socialt samvær går op i en højere enhed.

Banditterne levede op til deres navn, og Rytmetøserne viste, at allerede, når man er en halv snes år, kan man godt bruge redskaber og lave flotte serier.

Fælles for alle hold var en udstråling af glæde ved gymnastikken, og det var tydeligt, at de mange instruktører havde arbejdet seriøst og godt med deres hold.

Det talstærke publikum af forældre, bedste- og oldeforældre, søskende m.fl. var rundhåndede med klapsalverne, og bagefter hvert indslag blev alle holdene foreviget, så ingen efterfølgende skal være i tvivl om, hvem det var, der lavede opvisning i 2019.

Kaffepause var der undervejs, og her var de voksne i Kulturhuset til en velvoksen udgave af et kagebord, som frivillige havde stået for. ÅB

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...