Ny historie med afsæt i Sydengland

SÆBY: Neds hus ved kajen i den lille fiskerby er samlingspunkt for venner og familie. Her er latter og tårer, kærlighed og hemmeligheder. "Tilbage til Cornwall" er en ny roman fra Marcia Willett i hendes populære række af historier, der udspiller sig i det sydvestlige England.

Oprindelig var huset Neds forældres. Siden flyttede Ned og hans hustru ind, og da Ned blev enkemand, skiftede nevøen Hugo livet i London ud og slog sig ned hos sin onkel. Hugo har ikke fortrudt et øjeblik og er glad for at kunne gengælde alt det, onklen og tanten gjorde for ham under hans ulykkelige opvækst. I huset bor også den unge logerende, Prune, der er elev i den lokale afdeling af Naturfredningsforeningen, samt Neds anden nevø, Hugos fætter Jamie, hvis karriere som RAF-pilot har taget en brat ende.

Helt uventet støder Hugo en dag ind en kvinde, nemlig Jamies ekskone, som svigtede ham groft. Hugo får en viden, som han bør give videre til Jamie, men han ved, at det vil tage hårdt på ham.

Husets beboere holder af selskab og byder deres gæster varmt velkommen. Nye folk kommer til, gamle venner mødes, hemmeligheder afsløres, relationer presses og prøves - og romantikken blomstrer.

Marica Willett (f. 1945) debuterede først som 50-årig, men har nået at skrive over 20 romaner og en række noveller. Hendes romaner foregår oftest i det smukke sydvestlige hjørne af England og tager udgangspunkt i hverdagens problemer. Senest udkom Syv sommerdage (2017).

Originaltitel: Homecomings / "Tilbage til Cornwall"

Oversat af: Sara Weisdorf

Omslag: Lonnie Hamborg / Imperiet

Forlag: Cicero

304 sider

Vejl. pris: 299,95 kr.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...