Årets Røde Kors indsamling finder sted søndag d.4. oktober 2020 kl. 11 -14.

Der venter mange gode oplevelser, hvis man vælger at sige JA til at samle ind den 4.oktober. Man kan få en lang snak med en god ven, give sine børn et andet perspektiv på verden, møde sine naboer og naturligvis få et par timers god motion.

En del af de indsamlede midler går til udsatte børn i Danmark, der nu har endnu mindre overskud på grund af corona-krisen. Røde Kors hjælper de udsatte børn med adgang til vigtige fritidsaktiviteter ved at sikre dem støtte til kontingent. Der bliver arrangeret ferielejre i Danmark, hvor børnene kan få en velfortjent pause, gode oplevelser og nye venner.

Nogle af pengene vil også gå til krigsramte børn i Syrien og Yemen. De kan ikke få mad, skolegang eller den omsorg, de har brug for. I dag er mere end 8 millioner børn i Syrien påvirket af krig.

En rute bliver til nødhjælp herhjemme og ud i verden

Det batter at gå en tur søndag den 4.oktober. En rute giver ca. 1.000 kr i bøssen. For de penge kan Røde Kors blandt andet give:

6 måneders støtte til et sårbart barn i en udsat familie herhjemme

En oplevelsesrig dag på ferielejr for 5 udsatte børn i Danmark

1 måneds mad til 20 krigsramte børn

Livreddende sæbe og håndsprit til 100 personer i corona-ramte områder ude i verden

Vi holder nøje øje med myndighedernes udmeldinger omkring Corona-situationen, så vi sikrer, at indsamlingen kan afholdes forsvarligt. Du vil få udleveret sprit, handsker og mundbind.

Sig JA og meld dig til indsamlingen på: birmad@rodekors.dk eller

Ring tlf. 6160 6438 (Inger Ejstrud)

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...