Går sammen om miniturneringen for unge mellem 7-9 år

SÆBY: Fredag 12. juli 2019 afvikles ”Gold Age Cup No.1” for første gang,

Samarbejdet med Gold Age Academy, der træner på IF Skjolds baner i Sæby, er nyskabelse under Cup No. 1-hatten og omfatter en miniturnering for drenge og piger i alderen 7-9 år.

- Det er rigtig skønt at se, at udviklingen er positiv for børne og ungdomsfodbold.

- Vi har kørt mini-cuppen i et par år, - og forventer os rigtig meget af samarbejdet med Gold Age Academy, siger formanden for FfI, Anders Brandt Sørensen.

- Cup no. 1 og Gold Age Academy er et godt makkerpar i denne sammenhæng. Vi har begge kvalitet og udvikling som pejlemærker, for det vi laver, siger formanden.

Gold Age Academy glæder sig over samarbejdet med Cup No. 1, og kan næsten ikke vente til at bolden ruller fredag i uge 28.

- Vi håber på stor opbakning. Det vil være en kæmpe oplevelse for alle deltagere at være en del af den fantastiske fodboldstemning under Cup No. 1. Vi brænder for børnefodbold, så samarbejdet var et naturligt skridt for os i arbejdet med fortsat at fremme nordjysk børnefodbold, understreger Christian Winther Borup, Gold Age Academy.

Der er medaljer til alle deltagerne, ligesom det er muligt at spise aftensmad i FFK-hallen sammen med de øvrige Cup No.1 deltagere og opleve den gode stemning under fællesspisningen.

Deltagerne til Gold Age Cup No.1 kan glæde sig til at være med til den officielle åbning, mandag 8. juli på Frederikshavn Stadion.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...