Børn fra Bødkergårdens SFO og Bødkerklubben har været på en spændende naturvandring i deres eget lokalområde sammen med Gustav Urth, der på trods af sin unge alder er en dygtig naturformidler.

Han er kun 18 år, men har allerede på nuværende tidspunkt en enorm viden om naturen, dyr, fugle, planter, fisk og meget andet. Gustav Urth fra Hjørring besøgte torsdag i sidste uge Østervrå, hvor han guidede børn fra SFO’en og Bødkerklubben rundt i deres eget nærområde.

Urth var i den grad i øjenhøjde med sit publikum, og selv om de var rigtig mange, så formåede han stort set at holde deres opmærksomhed fanget.

Børnene blev meget klogere på, hvilke fugle, der er i luften over Østervrå, hvad for nogle dyr de kan møde ved Skovsøen – både de store og meget små, som ikke kan ses med det blotte øje.

Undervejs blev der taget en masse billeder, som børnene efterfølgende skal bruge, så de kan få en god snak om, hvad de oplevede. Det er helt sikkert, de har fået et nyt syn på, hvad naturen byder på lige udenfor deres egen gadedør. Arrangementet var arrangeret i samarbejde med Østervrå Bibliotek.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...