Klasse fornægter sig ikke, hvilket Stig Rossen beviste på Sæby Torv

SÆBY: Ved Sæby Handelsstandsforening Open By Night og Musikkorps Sæbys Musikfest fredag den 29. juni havde flere tusinde turister og lokale i skøn forening samlet sig på torvet og omliggende gader, hvor de fik en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige.

Stig Rossen leverede varen med et lille udpluk af hans fantastisk store repertoire, hvilket han gav prøver på denne skønne sommeraften under en klar blå himmel.

Med Sæbys kendte folkestemning, hvor hyggen er i højsædet, kombineret med dejlige sange fremført af en verdensklasse kunstner, kan det ikke blive bedre.

Stig Rossen og Musikkorps Sæbys repertoire

This Is The Moment, Leningrad, Have I told You Lately, Hvor er livet dog skønt, Så længe jeg lever, Sweet Caroline, Tom Jones In Concert, My Way, Anthem / Mit hjertes land samt Imagine og Thank You For The Music.

Musikkorps Sæby alene med Motown Forever, Hallelujah og Volare.

Sæbys forretningsdrivende havde forrygende travlt hele fredagen. Samtid med at torvet var stuvende fuldt, var der masser af kunder i butikkerne og andre spillesteder i byen og på havnen.

Flere handlende har arrangeret flere små events for at tiltrække kunderne og der er sikkert ingen, der ikke har oplevet, at de i år har slået omsætningsrekord.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...