Eleverne har samlet hele 31.421 kroner ind til SOS-børnebyerne

DYBVAD: Alle elever på Dybvad Skoleafdeling har i december stået sammen om at samle ind til SOS-børnebyernes projekt ”Omvendt Julekalender”.

Der er i alt blevet sendt 31.421 kroner afsted til børnebyernes arbejde, hvor de hjælper fattige og forældreløse børn til et bedre liv med trygge rammer og uddannelse.

På skolen har alle sejl været sat til. Allerede i de sidste dage af november var der fokus på projektet. Her havde eleverne mulighed for at tjene penge ved at arbejde for andre.

Samtidig var der på skolen værksteder, hvor der blev produceret ting og sager, der skulle sælges til julemarkedet. En af dagene var der en flok elever i hhv. Sæby og Frederikshavn for at samle gevinster ind til amerikansk lotteri.

Eleverne blev her mødt af stor velvilje blandt de forretningsdrivende, og fik derfor en masse flotte gevinster til lotteriet.

Torsdag 13. december var der julemarked på skolen, hvor mange søskende, forældre og bedsteforældre var mødt op for at bakke op om arrangementet. Aftenen blev indledt med et lille skuespil opført af et valghold fra udskolingen, samtidig med at mellemtrinet opførte et medley over julekalendersange.

Derefter åbnede caféen med salg af æbleskiver, kage, luciabrød og kaffe. Rundt omkring på skolen var der livlig aktivitet ved klassernes salgsboder. Der var en bod med hjemmelavede kager, bolsjer og karameller.

Andre boder solgte forskelligt julepynt, som eleverne havde kreeret, og en af eleverne havde sin egen bod med flotte varer fremstillet af beton i hans eget værksted derhjemme. Aftenen sluttede stemningsfuldt med at pigerne fra Skæve-Hørby kirkekor gik Lucia.

Nu glæder skolens elever og personale sig over at kunne glæde rigtig mange børn med hjælp til et bedre liv.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...