Hyggekrogen på musiktour

ØSTERVRÅ: Musikfestival i Sindal er noget brugerne af Hyggekrogen på Østervrå Ældrecenter ser frem til med stor glæde, og de fik deres forventninger indfriet til fulde.

Minibussen var lastet med forventningsfylde passagerer, der undervejs på turen til Vendelbohjemmet kørte ad sommerklædte veje.

Omdrejningspunktet var naturligvis musik og sang af forskellige aktører, og stemningen nåede nye højde, da dagens sidste indslag – duoen Kisser og Søren gik på scenen. Det erfarne par forstår i den grad at nå deres publikum, og inden længe blev der sunget med og klappet taktfast. Parret bevægede sig også flere gange ned mellem tilhørerne, som fik lov til at komme helt tæt på. Særligt tæt på kom Søren fra Østervrå, da Kisser stilede lige mod hans bord, og gav ham et ordenligt kram. (Måske hun har en særlig evne til at spotte dem, der hedder Søren?)

Udover de mange indslag med sang og musik nød deltagerne også at smage på udbuddet af lækkerier, som kunne købes i boden. Flere prøvede også med større og mindre held lykken i tombolaen.

På vej hjem i bussen var alle enige om, at det havde været en dejlig dag.

ÅB

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...