Der tegner sig efterhånden et rigtig godt billede af programmet til Open by Night i Østervrå fredag 30. august. Detaljerne er langt fra på plads, men de overordnede linjer lover godt for en særdeles alsidig aften.

Udspillet til aftenen ligger hos Østervrå Handel- & Erhvervsforening, men i tæt samarbejde med borgerforeningen, GF77, idrætsforeningen og menighedsrådet, som er dem, der giver startskuddet med et tempofyldt cykelløb. – Østervrå og Torslev Menighedsråd har valgt, som noget nyt, at lade deres cykelsponsorløb være en del af Open by Night, og håber på den måde også på, at få endnu mere opmærksomhed på den gode sag, fortæller Karsten Høyrup.

Idrætsforeningen og GF77 har stukket hovederne sammen, og denne gang bringer de store dele af Østervrå Idræts- og Kulturcenter i spil, når der lægges op til underholdning og udfordringer i hallen, kulturhuset, motionscentret og på p-pladsen.

De blå baptistspejdere har også lovet at komme med aktiviteter, og da det er iderige folk, så er det jo altid spændende, hvad de nu har fundet på.

Spejderne får selskab af biler i miniklassen, men absolut ikke i mindre underholdende af den grund. Medlemmer af Jerslev RC-klub kommer forbi og giver en opvisning i, hvad de små fjernstyrede biler kan.

I den lidt større klasse og måske mere adstadigt tempo finder publikum de gamle veteraner – både biler og traktorer, der altid er populære og tiltrækkende med deres blankpolerede ydre.

Magi og komik

Aftenens hovednavn er finalisten fra Danmark har Talent entertainer og bugtaler Peter Nørgaard. Peter er en af Danmarks dygtigste bugtaler, og han kommer og leverer et forrygende, sjovt og levende show for børn og barnlige sjæle - og så kan han trylle. Meeen, det er ikke altid det går helt så godt, som Peter selv havde regnet med, og så bliver der brug for børnenes hjælp. Dragen Dennis er helt sikker med – og så kan det jo kun gå galt, og gad vide om vi ikke også får et gensyn med hunden Charlie?

ØVIs Venner sørger traditionen tro for lækker helstegt pattegris med tilbehør i teltet på Industrivej. Hertil kan man nyde kølige drikkevarer som leveres og serveres af Charles & co. fra La Taverna. Byens handlende lover at de er klar med ekstra gode tilbud – kort sagt, der er lagt op til en forrygende aften i Østervrås midtby.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...