Og det er helt sikkert, at der nok skal blive banko

ØSTERVRÅ: Uge 42 er skolernes efterårsferie – og Festdage i Østervrå – også i 2019. En gruppe bestående af repræsentanter fra byens foreninger og institutioner er i fuld gang med at lægge planer.

Festdage i Østervrå er også forbundet med traditioner, som betyder at nogle af ugens arrangementer ligger helt fast. Et af dem er fredagens Danseaften den 18. oktober med hele fem forskellige orkestre på scenen.

I år spiller Aktivisterne, Volstrup Harmonikaklub, Flauenskjold Harmonikaorkester, Midt i Ugen og Thorup Spillemænd på skift op til dans.

Aftenen byder også på lækker mad fra Emilievejens Slagter i Frederikshavn, og menuen er stort tag-selv-bord, kaffe og æblekage. I år er det muligt at deltage uden spisning.

Østervrå Bibliotek har inviteret et tidligere bysbarn, Henrik Andersen, til at komme og fortælle om, hvad hans liv har budt på, efter han forlod sin fødeby.

Titlen på foredraget er ”At rejse er at leve”.

Det er onsdag den 16. oktober i Østervrå Kulturhus.

Ingen Festdage i Østervrå uden det store ”Familiebanko” i Østervrå Hallen.

Østervrå Seniorer m.fl. er igen værter, for denne hyggelige aften, hvor byens erhvervsliv er en vigtig medspiller med deres rundhåndede sponsorater.

Arrangørerne håber, at de igen vil være behjælpelige med fine præmier.

ØVIs Svømmeafdeling lade diskorytmerne drøne ud over bassinkanten til årets PoolParty, som også byder på kulørte drinks, konkurrence og lege i det våde element.

ØVIs e-Sport arrangerer stort LAN-party i Østervrå Kulturhus fra fredag den 11. til søndag den 13. oktober.

Det er det foreløbige program for Østervrå Festdage, men der sniger sig sikkert et par ekstra arrangementer på efterhånden, som tiden nærmer sig.

ÅB

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...