Foreninger, butikker, virksomheder og private kan være med fredag den 30. august, når Østervrå Handel- og Erhvervsforening inviterer til Open by Night. En herlige aften, hvor byen gør reklame for sig selv, og fortæller omverdenen, at Østervrå altså har en masse at byde på.

Østervrås erhvervsliv står igen i spidsen for en hyggelig aften med noget for enhver alder, og planlæggerne af dette års Open by Night er på forhånd optimistiske. – Vi tror og håber på, at arrangementet bidrager positivt til byen på flere parametre, understreger Gitte Mølbak, Karsten Høyrup og Julie Horne der bl.a. peger på vækst, bosætning og styrkelse af det lokale engagement og fællesskab.

Vi løfter i flok

Planen er at dette års Open by Night skal få vokseværk, og derfor appellerer arrangørerne til alle interesserede om at byde sig til. - Det er en oplagt chance for både erhvervslivet og foreningslivet til at sende et signal til omverdenen om, hvad Østervrå kan byde på. - Vi ved jo godt, at der ikke er noget, der komme af sig selv, men sammen kan vi løfte rigtig meget, og så håber vi selvfølgelig at by og opland bakker talstærkt op denne aften, lyder opfordringen.

Midtbyen

Open by Night afholdes igen i år på Industrivej og Bredgade, som vil være spærret af og fungere som

”gågade”. Der vil være opstillet telt på Varmeværkets plads, hvor der vil kunne købes mad samt øl og

vand. Foreningslivet får sin helt egen arena på Østervrå Hallens P-plads, som bliver en lukket plads, hvor foreningerne kan slå sig løs.

Det er helt op til de enkelte deltagere på hvilke måde man ønsker at profilere sig. Det kan f.eks. være en infostand, en salgsstand, en udstillingsstand, et opvisningsshow. Kun fantasien sætter grænser!

De populære veterankørertøjer er på gæstelisten, og en udenbys bilforhandler har allerede meldt sin ankomst med nutidens modeller. – Vi har selvfølgelig også tænkt på børnene bl.a. med hoppeborg, og mon ikke også de enkelte udstillere er i deres muntre hjørne med sjove gættekonkurrencer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...