Samlermarked i Retfærdighedens gård sidst i juli 23 og 30. juli

SÆBY: Næppe har virakken om det europæiske valg lagt sig, før et nyt indre marked banker på.

Der er tale om et samlermarked i Retfærdighedens gård, Kulturgade Algade 14, Sæby, hvor der forsøgsvis, tirsdag 23. og 30. juli, vil blive holdt et folkeligt samlermarked i den indre gård.

Adgang sker fra Hans Gramsvej.

- Det har længe fristet os at udnytte den fine gård bag retsbygningen. Der er optimal mulighed for at etablere både udstillinger og stademarked i den regulære indrammede gårdsplads, siger repræsentant for Retfærdigheden, Eric Kaare, der til daglig driver sit galleri fra Kulturgade Algade 14.

Der er plads til ca. 10-12 stader, og som noget særligt, er der den fordel, at hvis meteorologerne ikke kan yde det bedste vejr, så rykkes der ind i Retssalen/ Tinglysningen.

Så hvis du enten er ivrig samler af for eksempel legetøjsbiler, kunsthåndværker eller synes du har de pæneste stauder i Sæby og omegn, så væk dit indre handelstalent og reserver et stadebord.

Det sker ved at kontakte Eric Kaare i Retfærdigheden.

Allerede nu er der en fotoentusiast, en bogsamler, og nogle der er sikre på, at de har de autentiske grødfade, som man bruger til nisserne til jul - julen er jo lige om hjørnet.

Tirsdagsmarkedet starter kl. 13, og der pakkes sammen kl. 17.

Retfærdighedens Venner står støt med sit eget kaffebord og den berømte æblekage.

”Det Indre Marked” er et forsøg på at igangsætte nye tiltag og inddrage det historiske og appellerende gårdmiljø, der findes bag Retfærdighedens bygning.

Måske er det starten til en torve-/ æbledag, en bygge-/ legodag, en ”praledag” for lystfiskere eller gårdteater. Mulighederne er mange.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...