Ungt søskendepar bag restaurant

SÆBY: Restaurant Sæby Søbad der åbnede sidste år i august, har fået et nyt lederteam med søskendeparret Anouchka og Birgit Noordzij der pr. 1. juli taget over efter Dennis Jensen der har fået nyt job. Rikke og Søren Kristiansen stoppede ved årsskiftet.

Anouchka Noordzij er blevet ansat som administrativ daglig leder og restaurantchef. Den 26-årige chef er uddannet tjener fra Cafe Konrad i Randers.

Birgit Noordzij, der over flere perioder har været med fra opstart af restauranten sidste år, overtager nu jobbet som køkkenchef. Birgit er 23 år og uddannet kok fra Restaurant Pakhuset i Skagen.

Anouchka og Birgit Noordzij har under deres opvækst på en gård nær Dybvad altid arbejdet godt sammen og har ved flere lejligheder haft fælles opgaver.

Vi supplerer hinanden rigtigt godt. Jeg elsker arbejdet med tilberedning af maden i køkkenet og forsøger hele tiden at forfine opskrifterne. Anouchka er mere udadvendt og har et godt overblik ligesom hun er rigtig god til at præsentere maden for gæsterne, fortæller Birgit.

Med overtagelsen af restauranten bliver menukortet fornyet. De populæreste retter fastholdes og der suppleres med nye, så vi får et udbud, der falder i de flestes smag, siger Anouchka.

På personalesiden er der ti tjenere og fem opvaskere, der kan trække på, men der mangler pt. 1 kok, som skal ansættes hurtigst muligt.

Restauranten holder åbent mandag til lørdag klokken 11.00-22.00 og på søndage kl. 10.00 -21.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...