Underholdning med fem jazzkoncerter

SÆBY: Halvt så mange og dobbelt så godt kunne overskriften være.

Jazz på Knivholt har fundet ud af, at et større arrangement er bedre end to mindre.

I år er der fem jazz-arrangementer, i 2018 havde vi 10. Sidste år prøvede vi at slå et fredags- og lørdags arrangement sammen, det blev en kæmpesucces, med over 300, som havde en dejlig oplevelse både musisk som socialt.

Det starter fredag 8. februar med River Jazz & Blues Band, som er et af de populæreste danske bands på klubber og festivaler i Skandinavien. Musikken som - bandet leverer - er en cocktail af jazz, blues og latin, som bliver serveret med jysk lune, orkesteret er stiftet i 1971, så det er en flok rutinerede musiker.

Fredag 22. marts har vi igen besøg af den populære band Creol Catz, som ikke behøver yderligere omtale, efter deres kæmpe succes ved deres besøg i 2018.

Fredag 12. april kommer Jazz Buffeten for første gang på Knivholt. Orkesteret serverer svingende jazz, hvor den gode traditionelle jazz, kommer ud over scenekanten, krydret med humor og højt humør. Fredag 20. september kommer et af de mest populære bands, som vi har på Knivholt, nemlig Advokatens New Orleans Jazz Band, der altid er helt på toppen.

Koncertrækken slutter af med et af Europas bedste jazz band. Lørdag 16. november kan du møde Second Line Jazz Band fra Gøteborg.

Entre kr. 100,-, alle arrangementer starter kl. 19.00 og slutter kl. 24.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...