Martin Gadensgaard fra Skiold og Morten Stausgaard fra Cantona valgt ind i Sæby Erhvervsforenings bestyrelse

SÆBY: Sæby Søbad lagde rammer til Sæby Erhvervsforenings generalforsamling torsdag eftermiddag, hvor 45 personer deltog.

Her var der valg til bestyrelsen, hvor

Til generalforsamlingen gav formand Kim Müller og flere medlemmer af bestyrelsen indsigt i bestyrelsens arbejde i nogle af foreningens fem indsatsområder: erhvervsgrunde, vækstmidler, kommunikation, havnen og overnatningsmuligheder.

- Med det fanatiske samarbejde og sammenhold vi oplever i og omkring vores by og område, føler jeg stor motivation til at fortsætte den målrettede udvikling.

- Opgaverne er store og konkurrencen er tilstede, men vi kan differentiere og udvikle os på mange parameter for at skabe vækst og investeringer i vores område.

- De potentialer har vi fokus på i vores fem indsatsgrupper, hvor vi senest eksempelvis har været i dialog med Frederikshavn Kommune om udlægningen af nye attraktive erhvervs- og boligarealer, siger Kim Müller, formand for Sæby Erhvervsforening.

Sæby Erhvervsforening driver Erhvervshus Nord sammen med Skagen Erhvervsforening og Frederikshavn Erhvervsforening. Her aflagde erhvervsdirektør Niels Bay Christensen beretning.

Han kunne fortælle om formen på og betydningen af den nye lov om erhvervsfremme, som trådte i kraft 1. januar 2019. I 2018 faciliterede Erhvervshus Nord fem netværk med 162 virksomheder og fire nye netværk er på vej.

Godt 100 iværksættere fik rådgivning om at starte virksomhed og lokale problemstillinger kom på dagsordenen overfor finansminister Kristian Jensen (V) og Mette Frederiksen (A).

Hele 491 virksomheder og 1.754 personer deltog i årets arrangementer. Erhvervshus Nord arbejder også med tiltrækning af udenlandske virksomheder og investeringer – herunder M.A.R.S, der er ved at klargøre sit site på Frederikshavn Havn.

- Vi driver alle sammen virksomhed i et område, hvor tingene ikke helt sker af sig selv. Derfor er det utrolig glædeligt, at virksomhederne slutter op om Sæby Erhvervsforening og tager aktiv del i udviklingen af området. For kun ved fælles hjælp får vi skabt vækst og økonomisk fremgang, siger Niels Bay Christensen, erhvervsdirektør Erhvervshus Nord.

Brian Stenbro, bestyrelsesmedlem i Sæby Erhvervsforening, er også bestyrelsesmedlem i Sæby Søbad Centerbygningen A/S (SSC).

Han fortalte historien om dannelsen af SCC, der har besluttet sig for at genskabe og give nyt liv til bygningen.

Aktionærerne i SSC er i overvejende grad husejerne i Sæby Søbad.

Han viste illustrationer af et nyt spændende koncept for fornyelse af Sæby Søbad med en badebro med mere samt gav en fremvisning af faciliteterne.

Ud over nyvalgte Martin Gadensgaard og Morten Stausgaard består bestyrelsen af Kim Müller (Roblon A/S), Brian Stenbro (B6 Gruppen /DI), Brian Fabricius (Hotel Viking), Kim Dybdahl (Dybdahl Tøj), Torben Schioldan (Nordjyske Bank), Morten Mørk (Nordmark Maskinfabrik), Jesper Luff Olesen (OctoKom), John Sørensen (DMT Online), Jacob Thorup Larsen (advokatfirmaet Kühnel / Turisthus Nord), Rune Dam Dyhr (Nordjyske Bank / Sæby Varmeværk), Carsten Munkholm Larsen (Malernes Fagforening Nordjylland / LO Vendsyssel) Ole Rørbæk Jensen (byrådsmedlem), Karsten Asmussen ( EUC Nord).

Forretningsudvalget består af formand Kim Müller, næstformand Morten Mørk og John Sørensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...