Gæster og brugere af Østervrå Svømmehal kan fremover glæde sig over totalt nyrenoverede omklædningsfaciliteter. Efterårs- og vintersæsonen er skudt i gang – traditionen tro, med et udvidet timetal i offentlig svømning, og det hele bliver fejret med gratis svømning fredag, lørdag og søndag.

Renoveringen af svømmehallens omklædningslokaler har været på ”tegnebrættet” i flere år, og med coronaens indtog blev det muligt at sætte skub i arbejdet. De to omklædningsrum i kælderen stod næsten intakte, og har kun fået vedligehold i mindre omfang siden indvielsen i 1972. Lokalerne var naturligvis ikke uden en del brugsspor, som det så populært hedder, efter 48 års flittigt brug fra morgen til aften.

Der var med andre ord tale om en tiltrængt og omfattende renovering, hvor det stort set kun er de udvendige rammer, der er bibeholdt. Gæsterne kan således glæde sig til nye bruserum, toiletter og overalt nye klinker. Saunaerne er fornyet og har fået en ny placering. – Vi håber, at brugerne tager godt imod de nye omgivelser, og vi forventer da også, at langt de fleste kommer til at bruge omklædningen i kælderen, så vi kan aflaste handicapomklædningsrummene, forklarer halinspektør Søren Kiil.

September måned er også indgangen til efterårs- og vintersæsonen for åbningstider til offentlig svømning, og det betyder, at der er lagt yderligere seks timer til åbningstiden. Seks dage om ugen er der åbent, og nogle tider vil være forbeholdt voksne. En tur i svømmehallen er naturligvis stadig inklusiv spa, damp og sauna.

For at fejre de nye lækre omklædningsfaciliteter er der gratis svømning fredag, lørdag og søndag fra den 11. – 13. september. Se de mange åbningstiderne på: www.oikc.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...