27-årige Andreas Bech glæder sig til at komme i gang - det sker 20. maj

SÆBY: Super Brugsens nye uddeler, 27-årige Andreas Bech blev præsenteret for personalet og bestyrelsen ved en lille sammenkomst fredag 3. maj.

Andreas Bech får første arbejdsdag i Sæby mandag 20. maj. Han kommer fra en stilling som konstitueret leder af Super Brugsen på Vesterbro Torv i Aarhus.

Andreas fortæller, at han faldt for Sæby for to år siden under en påskeferie, som blev afholdt i området.

Her aftalte han med kæresten, at hvis muligheden bød sig, ville han søge job i Super Brugsen i Sæby, og at de sammen skulle flytte til området.

Alt lader således til at flaske sig for den unge uddeler.

I første omgang bor han hos sine svigerforældre i Aalbæk og når kæresten til sommer bliver færdig på Aalborg Universitet, vil de finde en blivende bolig i kommunen.

Super Brugsens souschef, Charlotte Nielsen blev ansat den 1. marts i år, så det bliver et helt nyt ledelsesteam, der får fornøjelsen af at stå i spidsen for de ca. 50 medarbejdere i Sæby.

Salgschef i Coop, Peter Gabriel, der var til stede under velkomsten, fortæller, at der glædeligvis var mange kvalificerede ansøgere og valget faldt på Andreas Bech fordi han er en dygtig ung mand med flair for såvel kunde- som personalepleje samt ikke mindst godt købmandskab.

Andreas glæder sig til at komme i gang og ser frem til at lære sæbynitterne at kende og få lov til at lede en større butik, der er inde i en god udvikling.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...