27-årig sportsmassør er klar til at tage fat

SÆBY: 27-årige Louise Trandum har pr. 25. november åbnet klinikken Body by L i et af lokalerne i Sæby Svømmebad.

Louise er tidligere grafiker, men tog uddannelsen Læge- og Fysioterapeuteksamineret Fysiurgisk Sportsmassør, som hun blev færdig med i januar 2018.

- Mit behov for at hjælpe og gøre en forskel for andre, kan blive opfyldt her, så derfor valgte jeg speciale i fysiurgisk sportsmassage, også kendt som dybegående massage, fortæller Louise Trandum.

- Massage er godt for alle, om du er atlet, almindelig motionist eller ganske enkelt bare vil gøre noget godt for sig selv, så er massage godt for både krop og velvære, understreger Louise Trandum.

På klinikken Body by L tilbyder hun massage, som blandt andet kan afhjælpe muskelspændinger i hele kroppen, forebyggelse af sene- og muskelskader, udrensning af affaldsstoffer i musklerne, fremskynde helingsproces efter skade, mindske restitutionstid efter træning, fremme kroppens og musklernes fleksibilitet og mobilitet, reducer og fjerner myoser, samt mindske stress, massage mod spændingshovedpine, iskiassmerter, skuldersmerter og lændesmerter.

Derudover tilbyder Louise Trandum også paraffin behandling, som er godt for gigtplagede, men som også kan afhjælpe tør hud.

- Nu glæder jeg mig bare til at modtage og hjælpe en masse kunder her i mit lille og hyggelige massagerum. Og har man ikke mulighed for at komme her, så tilbyder jeg også at kunne komme hjem til kunden og give massagen, slutter Louise Trandum af.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...