Og med sponsoratet hjemme og en intakt spillertrup er alt klar til 1. division

SÆBY: Sæby Håndbold Klub har forberedt sig godt til den kommende sæson og har fået Sæby Fiskeindustri som ny hovedsponsor

Kvinderne i Sæby H.K. rykkede i foråret op i 1. division og dengang sagde formanden, Vagn Frimer Jensen, at klubben skulle ud og hente sponsorater for 300.000 kroner, som følge af øgede transportudgifter og flere omkostninger ved afvikling af hjemmekampe.

Her tre måneder senere fortæller en glad formand, at det er lykkedes foreningen af indgå aftale med Sæby Fiskeindustri som ny hovedsponsor.

- Herudover har vi fornyet og forbedret stort set med alle de bestående trofaste samarbejdspartnere og indgået nye aftaler med en række nye, som økonomisk betyder at Sæby H.K.s sponsorindtægter er blevet fordoblet.

- Vi har gjort meget for, at vore sponsorer bliver profileret så synligt som muligt med de traditionelle tryk på vores hvide og blå spillerdragter.

På den ene langside af håndboldbanen bliver der opstillet 26 bander med angivelse af firmanavn og logo. Hertil kommer at vore samarbejdspartnere bliver nævnt på klubbens elektroniske medier og der vil i løbet af sæsonen blive arrangeret forskellige sponsorarrangementer.

For at drive en forening med cirka 250 medlemmer, hvor klubbens bedst placerede hold spiller i landets næstbedste række, løber udgifterne hurtigt op og det kræver en stram styring af klubbens samlede budget på 1,8 millioner kroner.

- Indtægterne stammer for 25 procents vedkommende af spillerbetalinger, kommunen bidrager med 33 procent fra folkeoplysningsordningen og de resterende 42 procent af alle indtægterne dækkes ind af sponsorater og arrangementer, oplyser Vagn Frimer Jensen.

For at honorere de højere krav om, hvordan kampene skal afvikles, har vi haft 4 ledere på officialkurser, hvor de lærer om håndboldreglerne og alle aspekter om tidtagning ved dommerbordet m.v.

- For første gang skal vi spille med time out, hvor trænerne tidligere lagde et grønt kort på dommerbordet, når de ønskede at tale med hele holdet under kampen. Fra i år skal trænerne selv aktivere en kontakt og tiden stoppes.

Med en intakt spillertrup er klubben også sportsligt godt rustet til den kommende sæson, med et par langtidsskadede spillere tilbage i topform.

Hertil er vi i dialog med 1-2 nye spillere udefra, fortæller Vagn Frimer Jensen.

Kvinderne får debut i 1. division på hjemmebane i Sæby Fritidscenter mod DHG fra Odense 8. september.

Med de sidste aftaler i hus op til sommerferien er trænerstaben på plads til vore øvrige seks seniorhold og klubbens 12-14 ungdomshold, fortæller Vagn Frimer Jensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...