ØSTERVRÅ: Så er den her – den nye film om Østervrå. Filmprojektet sætter positivt fokus på Østervrå, som et attraktivt område at flytte til – også hvis du har lyst til at etablere egen virksomhed eller på jobjagt.

”Er du klar til at blive overrasket?” Det er åbningsreplikken på filmens speak, og de fleste bliver da ofte overrasket, når de kommer til Østervrå, som har langt flere butikker, erhvervsvirksomheder og fritidstilbud end andre byer af samme størrelse.

Filmens længde på lige knap tre minutter har stillet krav til, hvad der skulle være fokus på, og valget er faldet på erhvervsdelen, og de tilbud og muligheder, der er for sparring, hvis du f.eks. påtænker at starte egen virksomhed eller er på jobjagt.

Østervrå Borgerforeningen har tidligere selv stået for 10 små film med særligt fokus på bosætning.

Den nye film har det lokale erhvervsliv særdeles positivt medvirket økonomisk til.

Formålet med alle filmene er at fortælle den gode historie om, hvorfor netop Østervrå er et godt sted at bosætte sig eller etablere egen virksomhed.

I Østervrå er de klar over, at de selv er nød til at trække i arbejdstøjet, hvis de ønsker en fortsat udvikling og tilflytning til området, og den opgave kan være både positiv og negativ. Formanden for Østervrå Borgerforening Frode Thule Jensen oplever at hele følelsesregistret kan komme i spil, når det gælder udfordringer i hverdagen.

– Nogle gange bliver man gal i skralden, som da Nordjyske Bank skrev og fortalte, at borgerforeningen skal betale 0,75% i rente af vores indestående.

- Andre gange bliver man glad, som da jeg hørte om profil-filmen om Østervrå, forklare Frode Thule.

- Nu har jeg også set filmen, og jeg er fortsat meget glad.

- Det er en utrolig flot film, der præsentere Østervrå på fornemste vis. At filmen sætter fokus på handels- og erhvervslivet er så godt, og samtidig et signal om, at der også er langt flere arbejdspladser end forventet i en by af Østervrås størrelse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...