Thomas Larsen ny lægefaglig chef for sygehusene i Frederikshavn Hjørring, Brønderslev og Skagen

FREDERIKSHAVN: 48-årige Thomas Larsen, der i dag er ledende overlæge på Afdeling for Gynækologi, Graviditet og Fødsel på Aalborg Universitetshospital, bliver ny lægefaglig direktør for Regionshospital Nordjylland.

For Thomas Larsen var beslutningen om at søge stillingen som lægefaglig direktør ikke svær:

- Det er en meget spændende udfordring, hvor jeg sammen med den øvrige direktion bl.a. kommer til at stå i spidsen for Regionshospitalets udvikling af det udadvendte hospital. En opgave, hvor vi sammen med patienter, pårørende, praksis og kommuner skal styrke det samlede patientforløb og udvikle kvaliteten og værdien af behandlingen for den enkelte.

- Det er nødvendigt, fordi sundhedsvæsenet de kommende år står med et øget antal patienter og samtidig skal optimere brugen af ressourcer. Jeg er overbevist om, at det er en opgave, vi kan løse, når vi løfter i flok, og Regionshospital Nordjylland har en størrelse, hvor det er muligt at gøre det effektivt og overskueligt, siger den kommende lægefaglige direktør Thomas Larsen.

Han tiltræder jobbet 1. marts, hvor han som del af Hospitalsledelsen skal lede og udvikle Regionshospital Nordjyllands fire matrikler i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev og Skagen med de ca. 1800 medarbejdere.

- Jeg ser frem til at møde medarbejderne og glæder mig til samarbejdet både internt på hospitalet og med den øvrige region. Jeg lover, at mine batterier er fyldt med energi, lyder det fra Thomas Larsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...