Østervrå skal forårsrengøres 1. april

ØSTERVRÅ: Der står forårsrengøring på menuen mandag 1. april, kl. 17.30 med start i Østervrå Anlæg

Foråret er nemlig lige om hjørnet, og det er igen blev tid til at hele byen samler skrald og affald på gader og veje.

Det gælder en god sag – nemlig at skabe en præsentabel by.

Byens handels- og erhvervsforening, borgerforeningen, baptistspejderne og KFUM-spejderne melder sig klar til at tage en ordentlig tørn, så byen kan komme til at se lidt pænere ud.

- Vi mødes ved bålpladsen i byens anlæg mandag aften 1. april, oplyser tovholder Knud Hjørnholm, og han håber samme med de øvrige deltagere, at byens borger i det hele taget vil melde sig på banen.

Knud Hjørnholm sørger for at fordele deltagerne på de forskellige ruter, godt udstyret med sække, snappere og handsker. Indsamlingen sker i samarbejde med Frederikshavn Kommunes Forsyning, som stiller en container og sække til rådighed.

Østervrå Handel- og Erhvervsforening er klar med dejlige varme pølser og drikkevarer til alle, når indsamlingen er afsluttet.

Sidste år nåede mængden af det indsamlede skrald, skrammel og skidt igen et pænt stykke op på vægtskalaen, men forhåbentlig er det en nedadgående tendens?

Alle er meget velkomne til at deltage.

Det gælder en god sag, så vores byen kan præsenterer sig pæn og ryddelig, til glæde for os, der bor her, men også for dem, der besøger byen, og fortæller om den. ÅB

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...