IF Skjold har nu taget kunstgræsbanen officielt i brug

SÆBY: Vi kommer ikke uden om det - kunstgræsbanen er blevet forsinket med adskillige måneder.

Faktisk skulle den have været klar i maj, men lørdag kunne IF Skjold så foretage den officielle indvielse af det nye anlæg til knap 4 millioner kroner.

Og det var i alle måder en historisk dag, som IF Skjold gjorde alt, hvad der stod i klubbens magt på at forlænge.

Faktisk gik det løs med minifodbold på Torvet fra morgenstunden - og her var scenen også sat op for at give plads til en masse glade spinningcyklister, der trådte til for IF Skjold.

Sponsorspinningen gav tæt ved 150.000 kroner til klubkassen - og det kommer udviklingen af ungdomsafdelingen til gavn.

- Projektet har været længe under vejs, men nu er vi i mål, siger formanden Flemming Thingbak, da han tog i mod DBU-formand på anlægget 12.30.

Og vejret var i den grad med arrangementet og derfor valgte man da også at høre mere om Jesper Møllers liv og virke uden for i den solrige sensommer.

Efter foredraget gik turen til kunstgræsbanen, hvor de omkring 300 fremmødte fulgte den officielle indvielse, hvor DBU-formand Jesper Møller klippede den røde snor.

Banen er leveret af frederikshavner-virksomheden Wellness Group A/S.

For Jesper Møller var det også en ganske dejlig dag - dels var han ude i den virkelighed, han elsker og dels kunne han være med til at indvie en facilitet, der efter hans vurdering kan styrke bredden og antallet af medlemmer i IF Skjold.

- Kunstgræsbanerne betyder, at der kan spilles fodbold hele året og det giver klubberne flere strenge at spille på i forhold til at øge medlemsantallet, lyder det fra DBU-formanden.

Og den ros tog både de fremmødte og formanden Flemming Thingbak til sig.

- Det har været en lang proces, og den har givet mange grå hår i hovedet – men nu er vi her, og vi er alle i IF Skjold glade og stolte over resultatet.

- Men vi var aldrig kommet i mål uden de mange frivillige hænder til mange udvalg – og jeg kan ikke takke jer alle nok.

- Jeg håber lørdag 21. september vil være en dag, som vi alle vil huske tilbage på med glæde og smil, sagde formand Flemming Thingbak inden turen gik over til en bid brød - helstegt pattegris - understøttet af toner fra Flow, som spillede frem til kl. 15, hvor topkampen i Danmarksserien mod IF Lyseng blev skudt i gang.

Kampen var udset til at skulle kronet den smukke dag med en sejr.

Det sidste skete dog ikke, for Lyseng kunne tage hjem med sejren - 3 kasser mod Sæbys 2.

Det var IF Skjold Sæbys første nederlag og pointtab på hjemmebane efter oprykningen til Danmarksserien.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...