Så er der ikke længe til, at jem & fix slår dørene op til en helt ny, flot og i alt 1600 kvadratmeter stor butik på Aalborgvej 98 i Sæby. 800 kvadratmeter butik og ligeledes 800 kvadratmeter gårdsalgsareal.

- Vi glæder os helt enormt til at åbne og byde velkommen i jem & fix Sæby, søndag den 17. maj, hvor vi åbner dørene klokken 8.00, udtaler butikkens nye butikschef Anders P. Andersen, som samme dag også kan fejer sin egen 27 års fødselsdag. Så en lang festdag, hvor der holdes en åbningsfest krydret med fødselsdagsfest oveni.

Anders P. Andersen er, trods sin unge alder, en erfaren mand i branchen, idet han de sidste 8 år har arbejdet i jem & fix i Frederikshavn, hvor af de seneste fem, har været som souschef. Og med cirka ti medarbejdere til at betjene og hjælpe kunderne i jem & fix Sæby, føler Anders P. Andersen sig klar til nogle travle åbningsuger.

- Vi åbner butikken med en jem & fix Sæby åbningsavis, som er fyldt med gode tilbud. Så kig ud i butikken på Aalborgvej 98, hvor vi ser frem til at møde og byde byens og områdets kunder velkommen, slutter Anders P. Andersen af.

Tilbage er nu kun at huske på, at selv om vi nu får en ny jem & fix butik og tilbuddene er mange og gode, så skal der stadig holdes afstand og vises hensyn. Og med en fast åbningstid fra klokken 8.00 om morgenen til klokken 19.00 om aftenen, så skal der nok blive plads og gode tilbud til os alle,- på et eller andet tidspunkt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...