I dag skal der skabes match mellem jobsøgere og virksomheder

FREDERIKSHAVN KOMMUNE: De ledige får de bedste muligheder for at møde deres fremtidige arbejdsgiver på Frederikshavn Kommunes jobmesse 13. marts i Arena Nord.

Her i dag 13. marts går det løs fra kl. 10, hvor de 56 virksomheder, som har tilmeldt sig messen, forsøger at finde nye medarbejdere, for de har brug for flere hoveder og hænder.

Samtlige virksomheder står klar på hver sin stand til at møde de jobsøgende og få en snak med dem om mulighederne for at matche deres kompetencer og erfaringer med et job.

De jobsøgende kan i løbet af dagen høre oplæg om, hvad fire forskellige virksomheder lægger vægt på, når de rekrutterer nye medarbejdere.

En af dem er Sæbyvirksomheden Nordmark, der er en af landets største leverandører inden for bearbejdning af store emner til alt fra maskin- og sværindustrien til offshore- og vindindustrien:

- Vi mangler industriteknikere, der har erfaring i CNC, men de er alle i beskæftigelse, og derfor er vi på udkig efter nogen, der har lyst til at lære nyt, og som er fleksible. Vores produktion kører 24-7 for at følge med vindmølleindustrien, og derfor skal man være indstillet på aften- og weekendarbejde. For os er indstillingen til arbejdet vigtigst, så skal vi nok få dem lært det, de skal kunne, siger Anders Nørgaard, produktionschef, Nordmark.

Det er anden gang jobmessen afvikles.

I Jobmesse 2018 deltog 53 virksomheder, og der blev lavet 60 ”match”.

Denne gang deltager 56 virksomheder, der har jobåbninger i 2019.

Jobmesse 2019 begynder kl. 10 og slutter kl. 13.00 og finder sted i Arena Nord, Harald Nielsens Plads 9, Frederikshavn

Følgende virksomheder holder oplæg på Jobmesse 2019:

10:30 Center for Sundhed og Pleje

11:00 Color Hotel Skagen

11:30 Nordmark

12:00 MARS - holdes på engelsk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...