- Vi har et stort ønske om at hjælpe så mange som muligt sikkert igennem den krise, vi sammen er havnet i - og i den forbindelse har vi lanceret en række tiltag. Det siger Torben Schioldan, afdelingsdirektør, Nordjyske Bank i Sæby og han fortsætter:

Vi oplever de økonomiske konsekvenser som følge af coronavirus nu så markante, at de påvirker mange af bankens kunder.

Såvel virksomheder som familier oplever en pludselig og betydelig usikkerhed omkring deres situation. Der kan være tale om midlertidig nedgang i omsætning eller indkomst. Ændringer som kan medføre udfordringer i forhold til den kortsigtede likviditet.

Her følger de tiltag banken har iværksat:

- Vi vil sørge for at foreningslivet og bankens leverandører kan få fremrykket betaling for kontraktindgåelser og ydelser. Det betyder, at foreninger, der har indgået kontraktlige sponsoraftaler med banken blot skal kontakte banken og vi vil sørge for forudbetaling. Ligeledes vil vi her i denne tid sikre at alle regninger til banken betales straks ved modtagelse af opkrævning. Det gør vi for at sikre mest muligt likviditet til foreningslivet og virksomheder her i den svære tid.

- Vi tilbyder gebyrfri bevilling af henstand i op til 3 måneder på boliglån, billån, leasingaftaler og forbrugslån.

- Ligeledes tilbydes gebyrfri bevilling af henstand i op til 3 måneder på totalkredit-lån, hvor det teknisk er muligt – alternativt gebyrfri etablering af bevilget overtræk til betaling af terminsydelsen.

Endelig har Nordjyske Bank besluttet at, de følger en lang række borgmestres opfordring til at støtte lokale medier og indrykker helsides annoncer i dagblade og ugeaviser.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...