KOMMUNEN: Der er godt gang i salget af ferierejser for 2021. Faktisk så godt, at salget hos et af de nordjyske rejsebureauer ligger meget højere end sidste år.

- Vi har solgt 65 procent mere i forhold til samme tid sidste år, fortæller Miriam Bisgaard Christiansen, direktør i Nilles Rejser.

Det er dog inklusive rejser i Danmark, som rejsebureauet satser ekstra på i 2021 med en tur til Sønderjylland og et krydstogt på Limfjorden blandt nyhederne i det nye rejsekatalog.

Ikke desto mindre kan også Nilles Rejser mærke, at folk tøver med at bestille rejser, og der er ikke solgt meget til de kommende vintermåneder og det tidlige forår. Det ser bedre ud til sommer.

- Der er uden tvivl nogle, der har brug for at se, at vaccinen rulles ud for alvor, at smittetallene falder og verden begynder at åbne sig lige så stille og roligt, førend de tør booke og rejse. Men ingen tvivl om, at rejselysten er til stede, siger Miriam Bisgaard Christiansen.

Prøver igen i 2021

Når Nilles Rejser alligevel er så langt foran sidste års salg, skyldes det også, at mange af de kunder, der fik deres rejser i 2020 aflyst valgte at booke om til samme rejse i 2021.

- Men vi har haft et flot salg. Det er ikke det hele, der skyldes ombookinger, understreger Miriam Bisgaard Christiansen.

Hun vil ikke sige, hvor mange rejser, der er solgt, men det er ikke indenlands rejser det hele. Der er også mange, der har booket til Kroatien, Norge, Østrig osv. Der tegner sig ikke en klar tendens.

- Men vores nyheder i Danmark er kommet exceptionelt godt fra land, fortæller hun.

I 2020 endte Bornholm som Nilles Rejsers største rejsemål.

- Jeg er færdig med at spå, men jeg tror på 2021. Det vender jo på et eller andet tidspunkt, og vi gider ikke det her længere, fastslår Miriam Bisgaard Christiansen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...