Sæbygaard Slot glødede af gæster og gaveboder

SÆBY: Gammel Jul på Sæbygaard - der løb af stabelen i denne weekend, er et arrangement, der oprindelig blev startet som et samarbejde mellem Civitan Club Sæby, Civitan Club Maria og Sæbygaards Venner.

Målet var og er, fortsat at skabe et traditionsrigt julemarked med varieret indhold, høj kvalitet i unikke omgivelser på det smukke slot ved Sæbygaard Skov.

Ét af formålene var og er også, at det også skal være for børn og barnlige sjæle og - ikke mindst - en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor Sæbygaard Slot og byen Sæby optræder på landkortet - og i kalenderen - den første weekend i advent.

Selve arrangementet er baseret på frivillig arbejdskraft, og et eventuelt overskud går til Civitan, for at gøre en indsats i lokalområdet. Her hjælper man de mennesker, som har det svært, og hjælper dér, hvor samfundets indsats ikke rækker.

Sæbygaards Venners eventuelle overskud anvendes til at gøre Sæbygaard kendt af offentligheden - blandt andet ved forskellige arrangementer.

Første gang julemarkedet så dagens lys, var i 2009. Det fik så god omtale, at succesen siden er gentaget i mange år, og fremover vil fortsætte.

Det er en weekend fyldt med fornøjelser for hele familien.

Det sørger de enestående omgivelser, de talrige udstillere og de mange, flittige frivillige nemlig for.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...