Byrådsmedlem Mette Hardam (V) er ny formand i Frederikshavn Kommunes kultur- og fritidsudvalget. Mandag den 24. februar kan du, i ØVIs klubhus, høre, hvordan virkeligheden ser ud set fra hendes stol.

Fem afdelinger i Østervrå IF har afviklet deres generalforsamling, og nu venter alle i spænding på formandens samlede beretning for hele foreningen. Inden generalforsamlingen vil der være et indlæg fra den nye formand i kultur- og fritidsudvalget, som vil komme med bud på, hvor hun ser fritidslivet er lige nu, og måske også, hvor hun forestiller sig, at det er på vej hen.

Mette Hardam er i gang med sin anden byrådsperiode, og har siden kommunalvalget været formand for plan- og miljøudvalget. I forbindelse med at tidligere formand for kultur- og fritidsudvalget Anders Broholm har fået nyt job, skete der en rokade på flere udvalgsposter, og Mette Hardam blev ny formand i stedet for Broholm.

I sin første byrådsperiode var Mette Hardam en særdeles engageret formand for kommunens Distriktsudvalg, og hun lægger heller aldrig skjul på, at hendes hjerte stadig banker ekstra meget for landdistrikterne, hvor hun også selv er bosat.

Alle er velkommen til mødet med Mette Hardam uanset, hvilket interessefelt man måtte have.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...