Dygtige pensionister fik pris for deres enestående arbejde

SÆBY: Forleden blev Minibyen i Sæby et stort skulderklap rigere, da de entusiastiske pensionister bag den lille by modtog GF Nords ”Tak for dit overskud”-pris for deres gode sammenhold og store sociale indsats.

Hvad der blot skulle have været en helt almindelig dag på arbejde i Minibyen Sæby, blev pludselig til et festfyrværkeri af en prisoverrækkelse, da GF Forsikring i Nordjylland overrakte ”Tak for dit overskud”-prisen til de engagerede pensionister, der står bag den flotte miniby.

Gruppen af pensionister, der dag efter dag tropper op i Minibyen for at bygge videre på, nørkle med og vedligeholde den unikke kopi i miniformat af Sæby, har ikke blot skabt en turistattraktion til glæde for borgere og gæster i Sæby. Igennem deres 19 år lange arbejde med det imponerende minibyprojekt har de skabt et unikt fællesskab og har givet sig selv et friskt pust af liv, glæde og indhold i dagligdagen.

Imponerende indsats

Med GF Nords ”Tak for dit overskud”-pris fulgte 10.000 kroner, som kan bidrage til, at Minibyen i Sæby har mulighed for at fortsætte deres arbejde mange år endnu.

- Minibyen i Sæby er et fantastisk samlingssted for pensionister i området. De har gjort en imponerende indsats med at skabe et rum, hvor de på én og samme tid bidrager til Sæby, nyder hinandens selskab og får såvel Minibyen som deres fællesskab til at vokse. Derfor har Minibyen i Sæby i høj grad fortjent denne pris, sagde Jens Jørgen Vinther, der er formand for bestyrelsen hos GF Nord.

Udover Minibyen i Sæby har tre andre foreninger og privatpersoner fået en anerkendelse fra GF Nord.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...