Den 1. november slog Mathilde Smolinski Hansen dørene op til klinikken Fysioterapi & Træning. Klinikken ligger på Rådhuspladsen 3 i Sæby og har indgang på bagsiden af Sæby Svømmebad med facade mod Lidl.

27-årige Mathilde er uddannet fysioterapeut med speciale i gynækologi, obstetrik og urologi og kan derfor behandle blandt andet inkontinens, smerter i underliv og bækkenrelaterede graviditetssmerter. Mathilde er faktisk den eneste fysioterapeut med lige netop det speciale, man kan finde nord for Aalborg. Ligeledes er Mathilde bestyrelsesmedlem i DUGOF (Dansk Selskab for urologisk, gynækologisk og obstetrisk fysioterapi), hvor hun er med til at udvikle kurser til andre fysioterapeuter.

Udover specialet tilbyder Mathilde også almen fysioterapi og massage i klinikken.

- Derudover har jeg også startet holdtræning hos Sæby Firmaidræt, hvor man allerede nu kan komme på to forskellige hold om mandagen. Et fra 18-19, hvor der er fokus på stabilitetstræning for kvinder i overgangsalderen, og igen 19-20, hvor jeg kører et hold med pulstræning for mødre, så de i fred og ro, uden børn, kan blive strammet op og komme i form igen, fortæller Mathilde Smolinski Hansen og forsætter: Fra torsdag den 14. november 10-11, starter jeg et efterfødselshold op. Så har man lige født og gerne vil i form, så har jeg stadig et par pladser tilbage på det hold, og her må man naturligvis gerne tage baby med, slutter Mathilde af med et smil.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...