Kommunens flotteste juletræer pryder tvillinge-byerne

SÆBY: Haldbjerg-Vangen Grundejerforening havde indkøbt masser af æbleskiver, glögg og kakao, da juletræet skulle tændes.

De mange fremmødte sørgede for, at det hele blev spist.

Mens ”Juletræet med sin pynt” blev sunget, blev det flotte juletræ tændt i weekenden 1. december og som de foregående år var det et stort og velvoksent træ, Park og Vej har sat op ved siden af busskuret.

Men trods den succesfyldte tradition er det formodentlig sidste gang, juletræet tændes på den måde.

- Kommunens Tekniske Udvalg har sørget for, at vi fremover har juletræ i begge vores nabobyer Vangen og Haldbjerg, og allerede midt i november sætter Park og Vej træet op, og pynter det med flotte lyskæder. Så i stedet for at have vores traditionelle juletræs-tænding den første weekend i advent, lader vi træerne være tændt fra de bliver sat op. Det giver lys og glæde i meget længere tid, siger Bjarne Krogh-Pedersen, der er formand for grundejerforeningen.

Og han fortsætter:

- Vi laver nok et advents-arrangement nede i det madpakkehuset, som grundejerforeningen er ved at opføre på den store legeplads. Det ligger på Hybenvej, faktisk lige på grænsen mellem Haldbjerg og Vangen, og det giver os mange flere muligheder for at tænke kreativt omkring et arrangement, der kan samle beboerne fra begge byer. Nu vender vi lige sagen rundt om bordet i bestyrelsen, inden vi melder det endeligt ud. Men de forøgede muligheder - i forbindelse med vores nye hus - frister jo, slutter formanden.

Der er løbende arrangementer året rundt i foreningen. Næste gang sker det, når der skal være tøndeslagning til fastelavn. Og der er også planer om at fortsætte virksomhedsbesøgene, der finder sted hvert forår.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...