Hædret for talent, flid og hårdt arbejde

KOMMUNEN: Talent, flid og hårdt arbejde blev torsdag hædret på MARTEC.

De nye dimittender fik bevis på, at de nu har gennemført deres professionsbacheloruddannelse i maritim og maskinteknisk ledelse og drift eller i folkemunde ”Maskinmester.

Dimittenderne kommer ud til et arbejdsmarked som efterspørger efter deres egenskaber, med dertilhørende gode jobmuligheder og god løn.

Maskinmestre er kendt for deres store faglige bredde, som anvendes i mange forskellige brancher, både til lands og til vands. Dimittenderne er nogle af de mest eftertragtede i dansk industri og søfart, hvilket blandt andet viser sig ved, at der er fuld beskæftigelse over hele landet.

Blandt andet derfor har de nye dimittender høje forventninger og høj selvtillid, når de sendes videre ud i verden fra MARTEC i dag. Dette er fremtidens tekniske ledere at det maritime og tekniske erhverv.

- De nye maskinmestre har god grund til at have høje forventninger og høj selvtillid. De har arbejdet benhårdt igennem hele studietiden og de er konstant blevet udfordret – både teoretisk og praktisk.

- Det mere end et fuldtidsjob at blive uddannet til maskinmester og nu skal de ud og gøre brug af de færdigheder de har fået her på MARTEC. Vi ved at vores dimittender gør det godt derude. Og det gør de blandt andet på baggrund af et store engagement fra virksomheder rundt i hele landet, som bidrager til de studerendes projekter, tager de studerende i praktik og som i det hele taget bidrager aktivt til uddannelsens udvikling, siger Pia Ankerstjerne, direktør på MARTEC.

Borgmester Birgit Hansen uddelte den traditionsrige kogebog, til en studerende som har gjort sig positivt bemærket gennem sin studietid.

Modtageren blev Tupârna Petersen Sørensen med begrundelsen, at hun altid er smilende og imødekommende, samt gennem årene har vist sig som en god og målrettet studerende.

Tupârna er bosiddende i Frederikshavn, og en ud af verdens første to grønlandske kvindelige maskinmestre nogensinde uddannede – begge fra MARTEC denne sommer.

Derudover overrakte Uddannelsesleder Jan Jacobsen en række priser til dimittender, som har gjort sig positivt bemærket både fagligt og socialt.

Rederiet A. P. Møllers præmie, det traditionsrige ur, gik til Mads Guldbæk Bay Liljendal for hans opførsel, flid, ordenssans og forhold til studiekammeraterne.

Danske Rederiers pris gik til Søren Vittrup Nielsen, for at være en vellidt og flittig studerende.

Bestyrelsesmedlem hos Maskinmestrenes Forening, Kim Rasmussen, uddelte præmier til Naja Fleischer Nissen og Lasse Faldborg Jørgensen for at have gjort et positivt indtryk gennem deres studietid.

Arly Nielsen fra MARTEC Maskinmesterklub uddelte pengegave til Kristoffer Skov Pinholt.

Mads Bang fra Blue World Technologies overrakte et ur til Mikkel Klank Christensen, som en forbilledlig formidler af virksomhedens eget værdisæt.

Underviser Peter Trudslev uddelte priser på vegne af Maskinmesterforeningens lokalafdeling i Aalborg til Stefan Niss Mathiasen og Asbjørn Østergaard Serup, for deres sociale væsen på studiet.

Maritime Network Frederikshavn - pris for bedste projekt på Maskinteknisk afdeling

Projektet udarbejdes i forbindelse med det maskintekniske forløb, som alle med en studentereksamen skal gennemføre, i uddannelsens begyndelse. Prisen på 5.000 kr. blev uddelt af Christina Ørskov, CEO Orskov Yard A/S og formand for Maritime Network Frederikshavns bestyrelse, og gik velfortjent til Kim Egon Kodrup Larsen, Mathias Frank Vetter og Andreas Guldbæk Pedersen

De studerende har lavet en plastgranulator-/sorteringsmaskine. Projektet er valgt ud fra de tanker der har lagt bag behovet for en sådan maskine. Herudover også hvordan gruppen har løst sorteringen af forskellige former for plasttyper i forhold til densitet og farve.

Følgende modtog deres bevis fra MARTEC som maskinmester, for at have gennemført professionsbacheloruddannelsen i maritim og maskinteknisk ledelse og drift:

Frederik Lissner Ebdrup

Dan Kristian Thygesen

Naja Fleischer Nissen

Jeppe Holmgaard Frandsen

Rune Jakobsen

Anders Bak

Lasse Faldborg Jørgensen

Tupârna Petersen Sørensen

Mike Luu

Stefan Niss Mathiasen

Samuel Christiansen

Kristoffer Skov Pinholt

Philip Søndergaard Andreasen

Kristoffer Hvisthule

Jesper Martin Jensen

Gerjen Maribo van Drogen

Alexander Juhl Nielsen

Michael Brix Guldbæk

Asbjørn Østergaard Serup

Mads Guldbæk Bay Liljendal

Nick Juul Pedersen

Nicolai Kærsgaard Jørgensen

Erik Anger

Steffen Østergaard Mogensen

Mikkel Klank Christensen

Mathias Wiborg Drachmann

Johan Neist Jørgensen

Danni Kornum Mortensen

Henrik Bjerre Munk

Søren Vittrup Nielsen

Mark Kjær

Hans Christian Frost

Mads Arild Dam Kristensen

Rasmus Dahl Knudsen

Martin Hedegaard Bælum

Christian Udholm Hansen

Jesper Machon Poulsen

Søren Guedes da Costa Mørch

Christian Munk Thomsen

Peter Skovbak Høyer

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...