Mød naturtryllekunstner på biblioteket

SÆBY: Han er vild med naturen, og han har sit eget trylleshow, så hvorfor ikke kombinerer de to ting til et temmelig sejt natur-trylle-show.

Lørdag 5. oktober, kl. 10.30, kan du møde naturtryllekunstner Gustav Urth til Naturtryl på Sæby Bibliote.

Naturtryl er et lørdagsshow for børnefamilier, hvor magien breder sig, og du bliver klogere på dyr, fugle og planter. I en god blanding af viden, humor og fascination af naturen fortæller Gustav Urth skøre naturhistorier ved hjælp af trylleri.

Den kun 18-årige Urth er nemlig både tryllenørd og naturnørd. Tryllerierne har han beskæftiget sig med i snart seks år, og har mere end 100 optrædener i tryllebagagen både til private fester, byfester, i institutioner og senest også til Naturmødet i Hirtshals. Han er bl.a. tilknyttet Nordsøcentret i Hirtshals, Fuglestationen i Skagen og har netop afsluttet en optagelser for DR og Ramasjang.

Gustav brænder for at formidle viden om naturen især til børn og unge, og han er rigtig god til at være i øjenhøjde med sit publikum. En oplagt chance til at tage hele familien med til en hyggelig og magisk formiddag på biblioteket – og der er fri entré!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...