Næste år bliver Sæby endnu mere Lyserød

SÆBY: For 12. gang blev Lyserød Lørdag og Støt Brysterne kampagnen, som altid er den første lørdag i oktober, markeret og skudt i gang rundt omkring i hele Danmark.

Skoringen Sæby havde pyntet butiksvinduet flot op og donerede penge ved køb af sko.

Hos Torvets Kaffe og Chokolade var der også pyntet op og der blev solgt lyserøde flødeboller, hvor en del af salget gik til Lyserød Lørdag.

Hos LOOP Sæby, som er med for 10. gang, blev der solgt masser af strik, som Lis Uggerhøj, igen i år, flittigt havde strikket. Derudover blev der solgt marcipanbryster, lodder, blomsterkranse og marengsbryster, -roser og -hjerter i massevis.

- Alle må give donere gaver og hjemmelavede ting, men ens for alle er, at alt salg går ubeskåret og uden fortjeneste, som først nu til Lyserød Lørdag og senere Knæk Cancer, fortæller Lisa Farum Kristiansen, centerleder i LOOP Sæby.

- Næste år vil vi lave en gåtur i samarbejde med Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling, hvor vi vil lave en rute med start i LOOP og så hele vejen ned gennem byen, hvor vi håber at blev blæst omkuld af lyserøde farver fra byens butikker, for så til sidst, at ende i LOOP igen, hvor der vil blive serveret lidt formiddagsgodter til deltagerne, understreger Lisa Farum Kristiansen.

-Vi håber på, at vi kan lave Sæby meget mere lyserød næste år og opfordrer hermed byens butikker til starte planlægningen allerede nu og bakke op om at Støtte Brysterne til Lyserød Lørdag 3. oktober 2020, siger Elin Jakobsen fra Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i Frederikshavn/Sæby.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...