Så er det tid for fest og lokalrevy

LYNGSÅ: Siden 2005 har Lyngså Revyen været et populært indslag i Lyngså B.K.s traditionsrige Landliggerfest, der hvert år afholdes den sidste weekend i juni på klubbens stadion.

I år opføres lokalrevyen fredag den 28. juni og holdet bag har den seneste tid øvet flittigt for at kunne levere replikkerne autentisk, præcist og med den rigtige timing.

I alle årene er det Conny Thomsen og Michael Schioldan har instrueret og skrevet teksterne, men måske skal revyholdet til at se sig om efter andre forfattere, da de har bebudet, at de vil trappe ned med deres skriverier. Ib Thomsen fra revyholdet og formand for Lyngsaa B.K. fortæller, at de har et rigtigt godt samarbejde med Conny og Michael og håber de vil fortsætte. Det kan godt blive vanskeligt at finde afløsere med samme lokalkendskab og evnen til at skrive historierne med en humoristisk vinkel.

Og dette års Lyngså Revy tegner da også til at blive alt andet end kedelig. Det bliver normalt ikke røbet, hvad der skal ske på scenen, men vi tager sikkert ikke fejl, hvis der kommer nogle ”artigheder” frem på sladrebænken om de Lyngså borgere, der har gjort sig specielt bemærket det seneste år. Bente Thomsen kan oplyse, at der bliver temaer om årstiderne, eventyr og lokalhistorie, som det sagesløse publikum kan forvente sig.

Landliggerfesten, der afholdes over fire dage, fra den 27. til 30 juni udmærker sig med en række nyere og gammelkendte indslag.

Der lægges ud torsdag aften med et stort bankospil i festteltet. Her kan der vindes fine gevinster, bl.a. 12 kvarte grise, sponseret af svineavler Finn Nielsen, Sdr. Solsbæk.

For andet år gentages succesen med striptease, hvor Miss Cha Cha viser husarerne sine ynder. Der er et gratis tilbud til de, der skal have afsat nogle af deres overskydende ting og sager på trailer- og bagagerumssalg, folkedans, havetraktortræk, veteranbils-træf, børnetivoli, masser af god mad til fornuftige priser, live musik og mobildiskotek m.m. Et flot sammensat program, der rammer noget for enhver.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...