Fitnesskæden fejrer denne åbning med åbent hus

SÆBY: Lørdag 26. januar åbner LOOP Fitness kæden center nummer 100 i Asnæs, nordøst for Kalundborg på Sjælland.

Denne åbning markeres med Åbent Hus over hele landet på dagen.

- Hér i Sæby serverer vi rundstykker fra kl.7-10 og hopper direkte over i kransekage, frugt og ”bobler” fra klokken 10-11, fortæller Lisa Farum Kristiansen, der ejer Loop.

På jubilæumsdagen starter der to Beefit konkurrencer. Den ene lokalt i Sæby, hvor man i tre timer fra kl. 7-10) skal se hvilken kvinde og hvilken mand, der kan løfte flest tons. Samme dag skydes endnu en konkurrence i gang, da Sæby er blevet udfordret af LOOP Skagen og i LOOP Frederikshavn, der tror, at de kan brænde flere kalorier af - inden det bliver forår end brugerne i Sæby.

- Ja, og dét skal i hvert fald blive løgn. Derfor opfordrer jeg hermed også alle LOOP Sæbys Beefit-brugere til at melde sig til konkurrencen, så vi kan få sat skagboerne og frederikshavnerne på plads, griner hun.

Træning og tracking med Beefit foregår ved, at du i træningen bærer et ur eller armbånd og holder håndleddet hen til en Beefit-skanner på hver maskine, inden du går i gang. Dermed registrerer Beefit, hvor meget vægt og hvor mange gentagelser, du tager på hver maskine.

- Alle træningsdata samles i den gratis Beefit-app, så man efterfølgende har adgang til en masse data om motionisternes træning. På den måde kan man aflæse hver træning og se sin udvikling fra gang til gang i forhold til, om man for eksempel kan løfte flere kilo eller tage flere gentagelser på den enkelte maskine.

- Du kan altså bruge Beefit til at aflæse den enkelte træningssession, men også til at sætte mere langsigtede mål, som du så kan følge i app’en. Eller du kan konkurrere med din træningsmakker om, hvem der opnår de bedste resultater, slutter Lisa Farum Kristiansen.

Alle er velkommen til at kigge ind, også selvom de ikke er medlem - og bare gerne vil ind og se, hvad LOOP er for en størrelse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...