Understed-Karup, Volstrup og Sæby bakker op om Folkekirkens Nødhjælps Indsamling 8.marts

De lokale sogne, Understed-Karup, Volstrup og Sæby bakker op om Folkekirkens Nødhjælps indsamling d. 8. marts. Det fortæller kordegn ved Sæby Kirke Per Kristensen.

Verdens fattigste lider allerhårdest under klimaforandringerne. Går du med d. 8. marts, giver du livsnødvendig hjælp til dem, der står i første række, når oversvømmelser eller tørker rammer.

I Etiopien, Sydsudan og Zimbabwe sulter millioner af mennesker, fordi tørken hærger, og høsten slår fejl år efter år. I Nepal, Bangladesh og Myanmar forsvinder livsgrundlaget, når voldsom regn skyller jorden væk, eller når floderne går over deres breder.

Overforbrug af jordens ressourcer har skabt en global klimakrise. Det er for alvor gået op for os, at vi må ændre vores egne vaner og komme vores medmennesker til undsætning. Et konkret og godt sted at starte er at tilmelde dig Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling, hvor de indsamlede penge skal hjælpe dem, der rammes hårdest af klimaforandringerne.

Derfor opfordrer de lokale sogne alle – børn som voksne - til at gå en tur for verdens fattigste og klimaet søndag den 8. marts, når Folkekirkens Nødhjælp afholder husstandsindsamling.

Hjælp Sæby, Volstrup og Understed-Karup sogne med at gøre verden mere klimaklar

”Den årlige Sogneindsamling er altid en hyggelig søndag. Det er en god og meningsfuld måde for familier at være sammen på, og det samler folk om en vigtig sag til gavn for verdens fattigste,” siger Finn Jonasson, indsamlingsleder i Sæby.

Vil du have en hyggelig søndag og samtidig slå et slag for verdens vigtigste sag?

Så kontakt allerede nu Kirkekontoret i Sæby på 98463937, mail saeby.sognfrederikshavn@km.dk eller direkte til Finn Jonasson på 20531765 for at melde dig som indsamler.

Du kan også melde dig som indsamler på blivindsamler.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...