Rock Band Battle rykker ind i Frederikshavn 9. oktober. Tre lokale bands kæmper om noget de fleste nye navne kun drømmer om

De fleste danske upcoming bands drømmer om det helt store gennembrud. Men for mange ender vejen fra øvelokalet til landets musikscener blindt.

Det vil Tak Rock ændre på, så i oktober får 27 af landets bedste upcoming bands en scene at optræde på og muligheden for at blive support-band for et af de største danske musiknavne lige nu: The Minds Of 99.

I Frederikshavn finder delfinalen sted i Maskinhallen 9. oktober, hvor Unka Fanka, Daniel Jul og Dem fra Jylland og 2nd Strike dyster.

Det sker som en del af bandkonkurrencen Tak Rock Band Battle 2019, som upcoming bands over hele landet har kunnet tilmelde sig siden foråret.

Nu er 27 talenter blevet valgt ud til at spille live ved delfinaler otte forskellige steder i landet. Hvert sted finder publikum én vinder, der går videre i konkurrencen om at blive supportband for The Minds Of 99 ved deres koncert i Royal Arena til november.

- Vi ved, hvor meget passion og hårdt arbejde det kræver at bryde igennem. Så vi har stor respekt for alle de bands, der er med, og virkelig brænder for at komme ud og spille. De er alle sindssygt fede på hver deres måde. Nu er vi bare rigtig spændte på at se, hvem danskerne sender videre, når bandsene skal spille live, siger Niels Brandt, forsanger i The Minds Of 99.

Siden Tak Rock blev startet i 2010 har flere hundrede bands deltaget i Band Battle, og flere har fået både spillejobs og pladekontrakter ud af det.

- Tak Rock er sat i verden for at støtte de nye talenter, der kommer til at tegne den danske musikscene i fremtiden. Vi ved, at vejen fra øvelokalet til at stå på en scene og virkelig slå igennem kan være lang - og derfor vil vi gerne give en hånd der, hvor vi kan. Blandt andet med Band Battle, hvor vi igennem årene har skabt flere hundrede spillejobs for upcoming navne, siger Christian Lund-Martorell, der er Senior Brand Manager for Royal Beer, initiativtageren bag Tak Rock.

2nd Strike er en nordjysk duo med vind i sejlene. Eventyret startede for alvor, da de to drenge var support for Carpark North i 2017, og siden har deres lyd, som de har døbt ”rage pop”, været i rivende udvikling.

Unka Fanka består af fem unge drenge fra Skørping, som på uhøjtidelig manér formår at indtage en scene.

Daniel Jul er en singer/songwriter, der de sidste to år har turneret rundt solo og med sit faste band ’Dem Fra Jylland’, og har blandt andet optrådt som support for Johnny Madsen, Juncker, Mathilde Falch, og Aura. Musikken er i æteren på DRs P4 og P5, samt mange andre stationer landet over.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...