SÆBY: Hvis ikke du er den lykkelige ejer af en båd, men drømmer du om at komme ud på vandet og smide snøren i vandet efter en makrel eller besøge Hirsholmene og Læsø og spise en lækker frokost, har Sæby Bådudlejning et godt tilbud.

På en ferie under sydens sol for tre år siden så Torben Aaen, hvordan man der havde stor succes med at leje både ud til turister, der skulle ud at fiske eller blot ville bade og se destinationen fra vandsiden.

Da Torben i forvejen havde to både liggende hjemme i Sæby Havn, tænkte han, at det var bedre, at de kom flere til gode, samtidig med, at han kunne lave en forretning ud af at leje dem ud.

Den største båd, der er en kombineret sejl og motorbåd med plads til fire gæster, kan kun lejes med Torben ved rorpinden. Men så får de også en erfaren skipper der tilmed ved, hvor de bedste fiskepladser findes og kan guide turisterne til de bedste oplevelser på vandet.

Sæby Bådudlejning har også en jolle med påhængsmotor, som kan lejes ud uden ”chauffør”, en halv eller hel dag af gangen.

- Den er let at manøvre og kan sejles af de fleste uden den store erfaring, siger Torben.

- De er fleste af vore kunder, er folk der benytter bådene til at komme ud at fiske, men der er også mange der blot vil have en skøn oplevelse på havet i selskab med familie og venner. Senest har vi haft nogle efterladte med urne, der tog på havet for at sprede asken af deres kære, fortæller Torben Aaen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...